Tower of God

O mică părere ^^
16 aprecieri
🎲 Într-un final am decis să pun mâna pe tastatură și să scriu și eu o recenzie destul de înțeleasă și clară pentru toată lumea. ✍
Hai să începem!
Anime: Chiar la început observ un design de animație ușor diferit. Liniile negre sunt trasate foarte dominant, ceea ce face ca figurile să arate destul de ascuțite, în același timp mediul pare destul de gol, cu puține detalii. Trebuie să recunosc, din punct de vedere optic este nevoie de un pic de obișnuință, dar nu schimbă calitatea excelentă a seriei.
În primele câteva episoade, mă pot scufunda minunat în serie și setarea cu examenele devine imediat clară pentru mine. Totuși, ceea ce nu este atât de ușor este să deosebesc numeroasele personaje sau să-mi amintesc legăturile dintre ele. Într-adevăr, există o mulțime de personaje care nu ar putea fi mai diferite ca tip sau aspect. Chiar dacă înseamnă că toată lumea este împotriva tuturor, este de asemenea minunat explicat aici că nu-ți poți atinge scopul singur.

Descriere:Bam este protagonistul seriei și este ceea ce este cunoscut sub numele de Irregular. Neregulații sunt cei care au putut intra în turn prin propriile abilități și nu au fost invitați în turn. Totuși, asta nu înseamnă prea mult, deoarece chiar și până la sfârșitul primului sezon nu este clar cum este selectat cineva pentru a intra în turn.
Totuși, neregulații aceștia au potențialul de a fi extrem de puternici și dețin capacitatea de a „schimba” turnul. Practic, el a copleșit potențialul ca orice protagonist al seriei de luptă Shounen vreodată.

Rak este al treilea personaj principal și singurul care nu este om. Nu ni s-a spus exact ce specie este Rak, dar în esență este doar un aligator umanoid. Manevrează o suliță în luptă și este în permanență în căutarea unei ,,prăzi" puternice pentru a se testa.

Khun este un alt personaj principal. El este creierul grupului care vine întotdeauna cu un plan de a aborda orice obstacol care i se prezintă. Khun este, de asemenea, membru al unei familii bine-cunoscute, dar nimic altceva despre familia sa nu a fost dezvăluit încă.

În cele din urmă, o avem și pe Rachel, personajul preferat de fani. Rachel este prietena copilăriei lui Bam, al cărei vis era întotdeauna să ajungă la vârful turnului, astfel încât să poată vedea stelele. Ea nu face de fapt, tot atât de multe în acest prim sezon, dar am speranțe mari pentru ea în viitor.

Opinie personaje:Bam:Bam este cel cunoscut de toți ca fiind protagonistul anime-ului. Pot spune despre el că nu-mi prea place mie faptul că este chiar, chiar.. chiar prea bun cu persoanele de langa el!
Aș vrea să fie puțin mai crud, să nu se mai gândească toată lumea că ,,uite-l pe Bam, cel sensibil și ușor de învins." 📝

Rak:După mine, Rak este personajul acela din anime care nu vrea să-și arate sentimentele de prietenie față de cei din jurul său. Tot odată, din câte am auzit, el a fost viral pe platforme de socializare prin cuvintele sale ,, țestoasă".
În rest, îmi place personalitate lui dură dar în același timp prietenoasă. 📝

Khun:Despre Khun aș putea spune că este un strateg bun și se descurcă mult mai bine într-un grup. Totuși, pot spune că Khun este cel mai misterios personaj din anime.
Nui știu intențiile, dar cred că va deveni o persoană destul de important în viitorul apropriat.

Rachel:Într-un final am ajuns și la Rachel. :)
Din câte am putut intelege, Rachel a avut un plan destul de dezvoltat pentru a-și atinge scopul.
Totuși, nu cred că acela e scopul iei adevărat. Cred că are legătură cu Bam. :/
Ca să-și atingă scopul, cred că ar fi trebui să facă și sacrificii.

Coloana sonoră:De asemenea, vreau să menționez muzica înainte de a încheia această recenzie.(Nu pot spune prea multe despre coloana sonoră.) Atât OP cât și ED au fost interpretate de Stray Kids.(Nu cunosc acest grup, dar niște prieteni au decis să-mi spună despre iei.) Coloana sonoră a fost realizată de nimeni altul decât Kevin Penkin, pe care probabil îl recunosc din Made in Abyss. Nu mai sunt sigur.. :/

Concluzie:
Per ansamblu, sezonul 1 din Tower of God este un 8.64/10 din partea mea. Cu siguranță a avut probleme, dar m-am uitat cu drag și este făcut destul de bine ca să îl consider bun. Și presupunând că ritmul se diminuează puțin, cred că ar putea deveni unul dintre cele mai populare anime din următorii câțiva ani. 🎲
♣ Pot spune că am stat 3 ore și ceva să scriu recenzia asta.
Câteodată și eu mă uimesc câtă pasiune pot pune într-un text. ♣
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Vineri, 13 noiembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
McCoLaN, Destroyer12, Hyakkimaru120, REGENESYS004, AlexSmiley19, CRJ20, Cosmax-san, Qn0K, Nicksterkun, NeroRo, ntnln, YuukaChan, nicoooooooo, Uzumaki2021, Marianrgb17, ZennyZenIKy
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
29 aprilie, 22:00
Anunţat de
30 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
161
46
34

Encoding
214
38
12

Editare
1
1

Verificare
218
102
50

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...