Violet Evergarden

13 aprecieri
Violet Evergarden. O serie pe care nu o voi uita mult prea curand. E ceva special, care imi va ramane intotdeauna in inima. Razboiul e un subiect sensibil pe care il poti asocia cu tristete, ura si durere. Insa, printre acele urme crude ale razboiului mai exista si speranta, viata si mici fărâme de bucurie. Violet este o fata diferita de cele normale, folosita ca pe o masinarie de razboi si invatata sa ucida tot ce ii iese in cale fara niciun fel de sentimente. Pierduta in lumea razboiului, fata nu pare sa inteleaga ce se petrece in jurul ei, pana cand, un anume barbat pe nume Gilbert Bougainvillea o ia sub aripa sa si devine singurul ei sprijin.
Povestea se reflecta in jurul fetei care devine o ”păpușă de auto-memorizare”, menita sa ajute oamenii prin scrierea unor scrisori, ceea ce e destul de greu pentru o fata care nu a avut sentimente in viata ei. Calatoria ei a pornit si draga de Violet incepe sa invete de la alte persoane ce sunt emotiile si sentimentele. Un anime absolut genial pe care il ador din toata inima.
Animatia este una dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut, este preferata mea pe departe. Reuseste pe deplin sa exprime sentimentele personajelor si ajuta enorm la impactul emotional, la fel cum face si coloana sonora care e magnifica. Melodiile de inceput si final se potrivesc perfect cu tema anime-ului si mereu cand le ascult mi se face pielea de gaina.
E un anime extraordinar de bun, e chiar o capodopera. Il recomand cu caldura, multe persoane ar trebui sa descopere magia acestui anime!
Concluzie generală: Capodoperă.
Miercuri, 16 decembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Rossette, Anji, Yushina, miss-knowit-all, IG8, TufTuf, MrVirus, ElenaMagda, SpataruAntonia12, TamashiYuko, Koala-chan, Raluca2602, IuliaG
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
3 mai, 18:00
Anunţat de
3 mai, 22:00
Anunţat de
4 mai, 13:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
29
17
9

Encoding
30
2
2

Verificare
57
10
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...