Violet Evergarden

Ce înseamnă să-ți explorezi capacitățile
4 aprecieri
Anime-ul cât și filmele Violet Evergarden denotă complexitate admirabilă atât fizic cât și sufletește. Este o serie bazată pe evoluția umană, unde intervine soarta și unește oamenii optim. Voi începe prin a aprecia personajul Gilbert pentru răbdarea și diplomația acestuia, deși limitele i-au fost străbătute de mult, a acționat întotdeauna cu bunătate și a luat cele mai bune decizii. Este un personaj axat pe bunătatea oferită celor din jur, contrar renumelui său, ce ar fi putut să-l dezechilibreze când venea vorba de posibilități și ocazii. Și-a stăpânit puterea fizică, prin sacrificiu, cu neștiința următorilor, și-a ținut în frâu sentimentele doar pentru a își urma moralitatea, întotdeauna a dat dovadă de blândețe.
Violet în schimb, confirm mediului în care a crescut ar fi putut avea reacții negative sau plăcere în urma găurilor lăsate în jur, din păcate asta era viața pe care a trebuit să o ducă. Apreciabil, s-a axat pe a se vindeca personal, a tratat oamenii cu bunăvoință și a acționat bine, de așteptat și de admirat în orice situație oricât de solicitantă sau decisivă ar fi. Asta înseamnă să ai tărie de caracter, educația ei a fost limitativă dar momentele plăcute din viața ei au marcat-o și au făcut-o să continue în ritmul acesta pe mai departe. Este o fire complexă și dacă inițial a perfecționat tehnica și gândirea militară, în final a perfecționat și latura umană, rezultând un întreg. Este o persoană completă, când vine vorba de singular. Iar chemarea ei și intuiția ei știa din prima zi că următorul nivel al întregirii este să găsească pe cineva asemenea și să fie alături.
Caractere sunt frumoase și bogate în aptitudini și la nivel personal, unele au avut norocul să aparțină unor familii mai înstărite, altele și-au găsit roadele în conexiunile și munca pe care au realizat-o.
Peisajele, locațiile și detaliile luate punct cu punct sunt precise și frumoase, pentru că acest anime este bazat pe semnificație și trebuie să ai acel ceva, să înțelegi exact despre ce este vorba și să înțelegi câte mesaje importante și esențiale când vine vorba de umanitate, poate să dețină.
Este un anime de nota 10, îl consider unul legendar și deși nu îl pot înțelege cu adevărat toți, cei care au făcut-o l-au recomandat din suflet și pe bună dreptate.
Atâta timp cât o serie de genul acesteia poate să îți pună punctul pe i și să te facă să înțelegi lucruri pe care altora le-ar lua și toată viața, cu minimul tău efort de a sta și chiar a înțelege despre ce este vorba, merită pe deplin să îl urmărești, să te gândești, să-l repeți dacă este nevoie și să iei notițe. Pare exagerat, însă așa este, este printre seriile mele preferate pentru că ți le arată direct și este plin ochi de mesaje și informație reală, umană, tehnică de luptă, personal am stat să testez fizic anumite momente fantastice din anime și totul este realizabil, ce altceva să îți dorești?
Realitatea și povestea este plauzibilă 90%, cu mici exagerări pentru a avea curs povestea, totuși surprinzător este mult mai realist decât ne putem aștepta. Vizionare plăcută și luați aminte, s-ar putea să aducă un bagaj interesant din urma amintirilor voastre sau chiar să vă conducă în viitor, atât cât simte fiecare și se vede în acest anime frumos.
Concluzie generală: Capodoperă.
Luni, 10 ianuarie 2022
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Airwaves, Isqwert, Mary4031, Ishephaire
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
3 mai, 18:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
4 mai, 13:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
29
17
9

Encoding
30
2
2

Verificare
57
10
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...