Violet Evergarden

Violet Evergarden
3 aprecieri
Violet Evergarden m-a surprins într-un mod foarte plăcut. Chiar dacă am plâns ca și un copilaș mic, ce nu primește jucăria pe care a vrut-o de la un magazin sofisticat, ce vinde doar lucruri scumpe, a meritat. Am așteptat mult până am putut să capăt ceea ce îmi doream. Chiar aveam nevoie de asta după atâtea. În cele din urmă, am avut un final fericit. Mă bucură foarte mult acest lucru! Așa că, am decis să îmi împărtășesc gândurile mele personale despre această seria cu voi!

Poveste ( Storyline) :
Povestea atinge subiecte delicate cu privire la gândirea, comportamentul și mai ales exprimarea sentimentelor față de cei din jur. Sunt câteva lucruri pe care s-a pus accent, dar nu s-a specificat. Ceea ce m-a făcut să mă emoționez și mai tare. Pierderea unei persoane dragi, gândul că nu vei mai putea să o vezi niciodată pentru că nu ai garanția că o să mai fie ceva după moarte.. Atașarea de niște oameni care ajung mai târziu să te arunce ca pe o cârpă folosită, plină de impurități, ruptă.. Chiar dacă erau într-un moment cei mai importanți din viața ta. Prietenii care rămân prieteni, chiar dacă știu că nu o să se mai revadă. Și lucrurile care încet se schimbă, pentru că.. Ghici ce? Totul este schimbător. Toate m-au atins într-un fel. A fost foarte trist. Dar totuși, după ploaie, este mereu un soare! Un lucru care nu m-a demoralizat niciodată! Indiferent de ce se întâmplă, mereu trebuie să lupți pentru ceea ce vrei să obții! Chiar dacă simți că nu mai poți și ți-ai dori să nu mai exiști, ( exemplu pe Violet, când a încercat un lucru la care nimeni nu trebuie să recurgă..Bine că nu a făcut acel lucru), trebuie să tragi de tine și să continui lupta! M-am bucurat foarte tare când am aflat că, dragul nostru maior, trăia! Și nu vă pot spune în cuvinte ce am simțiți când el s-a dus după Violet! Ea coborâse de pe barcă, sărind în mare, el fugind spre ea! Cât de drăguț a fost acel moment! După atât timp, tot se iubeau. Brusc, lacrimile amare pe care le vărsam, s-au transformat în lacrimi de bucurie! A fost totul așa de drăguț și de inocent! Chiar mi-aș fi dorit ca scrisorile să mai fie utilizate în aceste moduri! Chiar dacă telefonul este cel mai folosit ( nu știu cât timp mi-ar lua să mă despart de el :> ), ar fi frumos ca din când în când să ne mai amintim de această metodă veche de comunicare!

Personaje :
Violet Evergarden. Cunoscuta păpușă civila de automemorizare. Știută când era mică, ca și "unealta maiorului" sau "arma" acestuia. Este atât de puternică și de frumoasă și are toate calitățile posibile. Nu pot să îmi imaginez cât de multă bunătate mai poate încăpea acolo! Și-a dat seama ce înseamnă să fi sentimental! Ce înseamnă să ai empatie! Și nu în ultimul rând, ce înseamnă să iubești! Chiar dacă și-a pierdut ambele brațe, asta nu a împiedicat-o să scrie scrisori. Nu și-a pierdut speranța în legătură cu maiorul și a tot crezut că este undeva acolo.
Maiorul Gilbert, a luptat pentru țara lui și a câștigat războiul! Îl admir pentru asta! Totuși, când toată lumea credea ca el murise, se adeveresc speranțele lui Violet cu privire la el! Chiar trăia. Ar fi trebuit să se întoarcă în țara lui, la Violet din prima! Dar unde am fi fost acum? Totul are sens. În tot timpul acesta, cei doi se gândeau unul la altul și sufereau amândoi. Dar totul s-a terminat cu bine! Asta e tot ce contează.
Claudia Hodgins! A fost ca un tată pentru Violet! A fost mereu acolo pentru ea. Și mi-a dat impresia, că el chiar o consideră
fiica lui ! Fără el, Violet nu era ce este acum. Mă bucur că i-a fost aproape!
Cattleya, a fost un fel de mama! A dat sfaturi și a ajutat pe toată lumea. Mai ales pe Violet! Are grijă de toți, ca un fel de mama! Este foarte tare femeia aceasta. Cred că putem să fim toți de acord cu asta :)!
Cât despre Benedict, Iris și Erica, sunt foarte tari și ei! Sunt puțin uimită cum livrează Benedict toate scrisorile în acele tocuri :) ! Sper ca Iris să își fi îndeplinit visul ei, după retragerea lui Violet...sper totuși că s-au continuat scrierea scrisorilor după apariția telefoanelor. Si mai sper ca Erica să fi ajuns și ea să își facă propriile piese de teatru. Sunt sigură că sunt niște capodopere!

Animația:
Nu pot să mă exprim nici prin scris de cât de uimită am fost când am văzut cât de bine este făcută! Am fost foarte bine dispusă când am văzut cât de delicate erau toate! Până și cel mai mic detaliu, cea mai mică frunzuliță a fost atât de bine lucrată! Mai ales când Violet a pășit pe apă! A fost așa de bine muncită! Doar cuvinte de laudă. Nu am nimic de comentat!

Coloana sonoră :
Se potrivește atât de bine cu animația! Îmbină atât de multe sentimente. Cel puțin mie îmi place foarte mult cea de la ultimul film! Nota 10. Fără alte comentarii :))!

Concluzie generala: Trebuie să vă uitați! Are un final fericit! Deci merită vizionat! Este o serie extrem de captivantă și sigur o să vă atragă atenția!
Ps: să aveți niște șervețele pregătite! <3
=> Mulțumesc echipei pentru tot efortul depus!
Ne auzim! Vă pup! ♡
Concluzie generală: Capodoperă.
Vineri, 31 martie 2023
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
George6874, The-Anime-Guy, Unguru-25
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
3 mai, 18:00
Anunţat de
3 mai, 22:00
Anunţat de
4 mai, 13:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
29
17
9

Encoding
33
2
2

Verificare
59
10
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...